Omgekeerde aardbeicake
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
300 g Aardbeien, gewassen en in stukjes gesneden
3 lepel Parelsuiker
2 Ei(eren)
60 g Gesmolten boter
60 g Bloemsuiker
220 g Ricotta
120 g Bloem
1 zakje Gist
1 snuifje Bicarbonaat
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Meng de aardbeien met de parelsuiker en bedek de bodem van de taartvorm ermee. Klop het ei op met de boter, de suiker en de ricotta.
Stap 3 /5
Voeg de bloem, de gist en het bicarbonaat toe. Giet het mengsel in de vorm en dek het af met bakpapier. Plaats de vorm in het mandje met 40 cl water.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Haal de cake uit de vorm en dien hem lauw of koud op.