- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Navet, pomme de terre caramélisé
Navet, pomme de terre caramélisé
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
350 g Navet
200 g Pomme de terre
1 càc Gros sel
20 cl Eau
1 càs Sucre semoule
1 càs Huile olive
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher et couper en gros cube vos navets ainsi que vos pommes de terre.
Stap 2 /4
Mettre 20 cl dans la cuve, installer vos cubes de navets et de pomme de terre dans le panier vapeur parsemer de la càc de gros sel. Mettre sous pression durant 7 minutes.
Stap 3 /4
Laver votre cuve et bien l'essuyer. Remettre en place avec un peu d'huile d'olive en mode dorage, y mettre les navets et pomme de terre cuite avec la càs de sucre. Laisser dorer environ 5 minutes (voir plus si vous aimer que sa soit plus dorer)
Stap 4 /4
Servir chaud accompagner d'une bonne viande ou bien ce que vous souhaitez.