- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Napoleon
Napoleon
- Totale tijd 25min
- 5minVoorbereidingstijd 
- 20minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
8 personen
- 1 bladerdeeg 
- 1 banketbakkersroom 
Bereiding
Stap 1 /3
Dit recept vereist 2 basisvoorbereidingen: bladerdeeg en banketbakkersroom. Heb je dat gedaan voordat je verder gaat met dit recept? Zo niet, kun je toegang krijgen tot het blok "Vereiste" door terug te keren naar het hoofdscherm van de recept. Begin met de banketbakkersroom en zet 2u apart in de koelkast. Terwijl het deeg rust, bereid je het bladerdeeg. Het duurt 3u10: 10min bereidingstijd en 3u rusttijd in de koelkast.
Stap 2 /3
Rol het afgewerkte deeg uit tot een laag van niet dikker dan 5 mm. Laat het gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden bakken.
Stap 3 /3
Stel je taart samen uit afwisselende lagen deeg en room.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
