Napoleon
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
1 bladerdeeg
1 banketbakkersroom
Bereiding
Stap 1 /3
Dit recept vereist 2 basisvoorbereidingen: bladerdeeg en banketbakkersroom. Heb je dat gedaan voordat je verder gaat met dit recept? Zo niet, kun je toegang krijgen tot het blok "Vereiste" door terug te keren naar het hoofdscherm van de recept. Begin met de banketbakkersroom en zet 2u apart in de koelkast. Terwijl het deeg rust, bereid je het bladerdeeg. Het duurt 3u10: 10min bereidingstijd en 3u rusttijd in de koelkast.
Stap 2 /3
Rol het afgewerkte deeg uit tot een laag van niet dikker dan 5 mm. Laat het gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden bakken.
Stap 3 /3
Stel je taart samen uit afwisselende lagen deeg en room.