- Homepage
- Recipe Details Page
Nachos
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
0.5 Ui
1 Knoflook
0.5 el Mexicaanse kruiden
150 g Gehakt rundvlees
50 g Gehakte tomaten
12 cl Runderbouillon
0.5 el Olijfolie
120 g Tortilla chips
75 g Geraspte cheddar
Koriander
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
0.5 Ui 1 Knoflook 0.5el Mexicaanse kruiden 150g Gehakt rundvlees 50g Gehakte tomaten 12cl Runderbouillon 0.5el Olijfolie 120g Tortilla chips 75g Geraspte cheddar takje Koriander
Stap 2 /7
Giet de olie in de pan.
0.5 Ui 1 Knoflook 0.5el Mexicaanse kruiden 150g Gehakt rundvlees 50g Gehakte tomaten 12cl Runderbouillon 0.5el Olijfolie 120g Tortilla chips 75g Geraspte cheddar takje Koriander
Stap 3 /7
Bak de ui en de knoflook met de kruiden. Voeg het vlees toe en bak het bruin.
0.5 Ui 1 Knoflook 0.5el Mexicaanse kruiden 150g Gehakt rundvlees 50g Gehakte tomaten 12cl Runderbouillon 0.5el Olijfolie 120g Tortilla chips 75g Geraspte cheddar takje Koriander
Stap 4 /7
Voeg de tomaten en de bouillon toe en meng.
0.5 Ui 1 Knoflook 0.5el Mexicaanse kruiden 150g Gehakt rundvlees 50g Gehakte tomaten 12cl Runderbouillon 0.5el Olijfolie 120g Tortilla chips 75g Geraspte cheddar takje Koriander
Stap 5 /7
Koken onder druk
Stap 6 /7
Was de pan. Leg de chips op de bodem, bedek met vlees en cheddarkaas.
0.5 Ui 1 Knoflook 0.5el Mexicaanse kruiden 150g Gehakt rundvlees 50g Gehakte tomaten 12cl Runderbouillon 0.5el Olijfolie 120g Tortilla chips 75g Geraspte cheddar takje Koriander
Stap 7 /7
Zet de Cookeo uit en plaats het Extra Crisp deksel erop. Zet het op de manuele functie op 200°C gedurende 10 minuten. Serveer met de koriander.
Extra Crisp