Naans met kaas
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
300 g meel
1 zakje bakpoeder (11 g)
1 snufje zout
1 el olie
1 natuuryoghurt (125 g)
6 porties kaas type KIRI® (120 g)
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Plaats het mes om te kneden/hakken en doe het meel, de gist, het zout, 10 cl water, de olie en de yoghurt in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /3
Verwarm de oven voor op 260 °C. Verdeel het deeg in 6 bollen en spreid ze uit. Leg de kaas in het midden en sluit het deeg in een driehoek of cirkel. Rol terug de naans met een deegroller.
Stap 3 /3
Leg de naans op een bord en bak ze ongeveer 5 min. Eet ze lekker warm op.