Naanbroodjes met kaas
- Totale tijd 31min
- 15min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
300 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
1 tl Zout
6 cl Water
1 cl Neutrale olie
125 g Yoghurt natuur
6 portie Kaas van het type Kiri® (120 g)
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
Doe de bloem, de gist, het zout, het water, de olie en de yoghurt in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /9
Bestuif het werkvlak met bloem en haal het deeg uit de mengkom van de keukenmachine.
Stap 3 /9
Bewerk het deeg 10 seconden met de hand en verdeel het in 6 gelijke porties.
Stap 4 /9
Rol de 6 bolletjes deeg uit tot een cirkel met een diameter van 15 cm.
Stap 5 /9
Leg een stukjes kaas op elk bolletje en bestrijk het met een mes.
Stap 6 /9
Bestrijk de buitenkant van elke cirkel met een beetje water en vouw de naans dubbel.
Stap 7 /9
Zet een lege koekenpan op middelhoog vuur.
Stap 8 /9
Leg 2 of 3 naans in de pan en zet een deksel op de pan. Bak 3 minuten aan elke kant. Herhaal dit voor de overige naans.
Stap 9 /9
Dien warm op.