Muhallebi pudding
- Totale tijd 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
40 cl Melk
25 g Suiker
25 g Maizena
2 el Sinaasappelbloesemwater
80 g Honing
8 cl Vers geperst citroensap
1 Gelatine, geweekt in koud water
12 cl Water
2 el Verse pistachenoten, niet gezouten, fijngehakt
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Meng de suiker en het zetmeel in een schaal.
Stap 3 /6
Doe de melk, het bloesemwater , de mix van suiker en zetmeel in de kom. Meng onafgebroken tot het begint te koken.
Stap 4 /6
Giet alles in glaasjes. Spoel de kuip met water. Doe hierin het citroensap, het water, de honing en de uitgelekte gelatine.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Giet alles in glaasjes. Laat 12 uur afkoelen in de koelkast. Versier met pistachenoten.