Muffins met Parmezaanse kaas en coppa
- Totale tijd 56min
- 15min
Voorbereidingstijd - 41min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
150 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
1 snuifje Zout
70 g Parmezaanse kaas
2 Eieren
20 cl Melk
240 g Coppa
3 g Gedroogde salie
Zout, peper
Accessoires
Kneed- & hakmes Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /8
Weeg de coppa af. Snijd in blokjes en zet aan de kant.
Stap 2 /8
Plaats de groentensnijder met de schijf om fijn te raspen in de kom. Voeg de parmezaan toe via de vultrechter. Sluit het deksel en druk op'Start'.
Stap 3 /8
Laat de parmezaan in de kom.
Stap 4 /8
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 5 /8
Doe de bloem, de gist, de salie, de eieren, de melk, het zout en de peper in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /8
Voeg de coppa toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /8
Doe het beslag in de muffinbakvormpjes.
Stap 8 /8
Zet ze een twintigtal minuten in de oven.