- Homepage
- Recipe Details Page
Muffins met Parmezaanse kaas en coppa
- Totale tijd 56min
- 15min
Voorbereidingstijd - 41min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
150 g bloem
11 g bakpoeder
1 snuifje zout
70 g Parmezaanse kaas
2 eieren
20 cl melk
240 g coppa
3 g gedroogde salie
*Zout, peper
Accessoires
Kneed- & hakmes Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /8
*Plaats de schijf om fijn te raspen in de kom van de keukenmachine en voeg de Parmezaanse kaas toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
70g Parmezaanse kaas
Snij/rasp- accessoire
Stap 2 /8
*Laat het mengsel in de kom.
70g Parmezaanse kaas
Stap 3 /8
*Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 4 /8
*Doe de bloem, de gist, de salie, de eieren, de melk, het zout en de peper in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g bloem 11g bakpoeder 2 eieren 20cl melk 3g gedroogde salie *Zout, peper
Kneed- & hakmes
Stap 5 /8
*Snijd de coppa in blokjes.
240g coppa
Stap 6 /8
*Voeg de coppa toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
240g coppa
Stap 7 /8
*Doe het beslag in de muffinbakvormpjes.
Stap 8 /8
*Zet ze een twintigtal minuten in de oven.