- Homepage
- Recipe Details Page
Mosterdsaus (voor varkensgebraad)
- Totale tijd 31min
- 10min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
50 g Sjalotten
2 cl Olie
15 g Kalfsfond in poeder
1 tl Maïzena®
125 g Dikke room
15 g Mosterd
25 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gepelde sjalotten in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes selderij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Sjalotten
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Schraap de randen en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2cl Olie
Menger
Stap 3 /5
Voeg het kalfsfondpoeder, de Maïzena® en het water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
15g Kalfsfond in poeder 1tl Maïzena® 25cl Water
Menger
Stap 4 /5
Voeg de dikke room en de mosterd toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
125g Dikke room 15g Mosterd
Menger
Stap 5 /5
Dien warm op.