Mini cakejes met tuinbonen, chorizo en roomkaas
- Totale tijd 44min
- 10min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
130 g Tuinbonen
40 g Geraspte Gruyère-kaas
30 g Verse geitenkaas
50 g Chorizo
60 g Bloem
0.5 zakje Bakpoeder
3 cl Vloeibare room
1 Ei
4 cl Olijfolie
1 snuifje Zout
1 Peper
Water
Accessoires
Kneed- & hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /9
Dop de bonen en doe ze in het stoommandje.
Stap 2 /9
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Stap 3 /9
Plaats het stoommandje met debonen in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 4 /9
Giet het water uit de mengkom. Houd de tuinbonen onder koud water. Haal het velletje van de tuinbonen.
Stap 5 /9
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 6 /9
Doe de bloem, het bakpoeder, het ei, de room en de olijfolie in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 7 /9
Voeg de tuinbonen, de verkruimelde geitenkaas, de Gruyère-kaas en de chorizo toe. Meng voorzichtig met een spatel.
Stap 8 /9
Doe het beslag in de kleine cakevormpjes.
Stap 9 /9
Zet ze een twintigtal minuten in de oven.