- Homepage
- Recipe Details Page
Meloensoep met perzik
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
250 g Meloen
130 Zeer rijpe perziken
20 g Citroen
1 Vanille
1 el Honing
Munt, fijngehakt
35 ml Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Snijd de meloen doormidden en verwijder de zaden.Houd het vruchtvlees apart.Was de perziken en verwijder het vel.Verwijder de kern en snijd ze in stukken.Splits het vanillestokje en schraap er de zaadjes uit.Pers de halve citroen.
250g Meloen 130 Zeer rijpe perziken 20g Citroen 1 Vanille
Stap 2 /3
Plaats in de kom van de keukenrobot met het ultrablade hakmes, de stukjes meloen en perzik, citroensap, de vanillezaadjes en 70 ml water.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
250g Meloen 130 Zeer rijpe perziken 20g Citroen 1 Vanille 1el Honing 35ml Water
Ultrablade hakmes
Stap 3 /3
Doe de soep in een beker of kommetje en bestrooi met gehakte munt.Zet opzij in de koelkast.
Munt, fijngehakt