- Homepage
- Meloensoep met perzik
Meloensoep met perzik
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
500 g Meloen
260 Zeer rijpe perziken
40 g Citroen
1 Vanille
1 el Honing
Munt, fijngehakt
70 ml Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Snijd de meloen doormidden en verwijder de zaden.Houd het vruchtvlees apart.Was de perziken en verwijder het vel.Verwijder de kern en snijd ze in stukken.Splits het vanillestokje en schraap er de zaadjes uit.Pers de halve citroen.
Stap 2 /3
Plaats in de kom van de keukenrobot met het ultrablade hakmes, de stukjes meloen en perzik, citroensap, de vanillezaadjes en 70 ml water.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 3 /3
Doe de soep in een beker of kommetje en bestrooi met gehakte munt.Zet opzij in de koelkast.