- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Mediterrane zeeduivel
Mediterrane zeeduivel
- Totale tijd 25min
- 2min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Ingrediënten
4 personen
800 g Schoongemaakte zeeduivel
250 g Tomatenpulp
80 g Taggiasca olijven
40 g Kappertjes
1 el Tijm
2 Look
30 g Fijne olijfolie extra vierge
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de tijm en gepelde knoflook in de kom met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Houd de helft van het mengsel aan de kant op een bord.Voeg de olie toe aan de kom met de menger.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Doe de tomatenpulp in de kom en voeg het zout toe.Snijd de zeeduivel in blokjes en leg deze in het stoommandje met de kappertjes, de olijven, een snufje zout en het aan de kant gehouden knoflook-tijmmengsel.Zet het mandje in de kom.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Schik de vis op de serveerschotel en garneer met een paar eetlepels tomatensaus.