- Homepage
- Recipe Details Page
Mediterrane zeeduivel
- Totale tijd 25min
- 2min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
800 g Schoongemaakte zeeduivel
250 g Tomatenpulp
80 g Taggiasca olijven
40 g Kappertjes
1 el Tijm
2 Look
30 g Fijne olijfolie extra vierge
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de tijm en gepelde knoflook in de kom met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
1el Tijm 2 Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Houd de helft van het mengsel aan de kant op een bord.Voeg de olie toe aan de kom met de menger.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
30g Fijne olijfolie extra vierge
Menger
Stap 3 /4
Doe de tomatenpulp in de kom en voeg het zout toe.Snijd de zeeduivel in blokjes en leg deze in het stoommandje met de kappertjes, de olijven, een snufje zout en het aan de kant gehouden knoflook-tijmmengsel.Zet het mandje in de kom.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
800g Schoongemaakte zeeduivel 250g Tomatenpulp 80g Taggiasca olijven 40g Kappertjes Zout
Menger Stoommandje
Stap 4 /4
Schik de vis op de serveerschotel en garneer met een paar eetlepels tomatensaus.