- Homepage
- Recipe Details Page
Mediterrane puree
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1 kg Bloemige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
30 cl Olijfolie
15 Salieblaadjes, gewassen en fijngesneden
150 g Groene olijven, ontpit en fijngehakt
6 teentje Knoflook gepeld en ontdaan van kiem
20 cl Water
6 Laurierblaadje
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd de aardappelen in blokjes.
Stap 3 /6
Doe alle ingrediënten in de pot, behalve de olijven en de salie.
Stap 4 /6
Snelkookfunctie.
Stap 5 /6
Haal de laurier uit de pot.Plet de inhoud van de pot in een kom en voeg de olijven en de salie toe.
Stap 6 /6
Smakelijk!