Marokkaanse kip tajine
- Totale tijd 33min
- 10min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Kippendijen
0.5 Ui
1 Knoflook
0.5 el Ras el hanout
15 cl Kippenbouillon
200 g Kikkererwten, gekookt en uitgelekt
0.5 zeste Gekonfijte citroen
0.5 dosis Saffraan
40 g Kalamata-olijven
Koriander
1 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /7
Giet de olijfolie in de pan.
Stap 4 /7
Bak de stukken kip. Zet opzij. Doe de ui, knoflook en ras el hanout in de pan en bak 3 minuten.
Stap 5 /7
Doe de kip er weer bij en giet de bouillon erbij. Voeg de kikkererwten, citroen, saffraan en olijven toe.
Stap 6 /7
Koken onder druk
Stap 7 /7
Garneer met koriander en dien op.