- Homepage
- Recipe Details Page
Mangochutney
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Mango
60 g Rode ajuin
6 g Look
100 g Rozijnen
12 cl Witte azijn
200 g Bruine suiker
0.5 tl Zout
0.5 tl Gemberpoeder
0.5 tl Kerrie(poeder)
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de gepelde ui en look in grote stukken in de kom met het Ultrablade-hakmes. Voeg vervolgens de geschilde blokjes mango toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
600g Mango 60g Rode ajuin 6g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Voeg de rozijnen, de witte azijn, de bruine suiker, het zout en de kruiden toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Rozijnen 12cl Witte azijn 200g Bruine suiker 0.5tl Zout 0.5tl Gemberpoeder 0.5tl Kerrie(poeder)
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Verwijder de vulstop en druk op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 4 /4
Giet de bereiding in de gesteriliseerde potten.