Makreelrolletjes
- Totale tijd 11min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
150 g Makreelfilet
30 g Sjalot, gepeld en fijn gesnipperd
30 g Dikke verse room
5 cl Witte wijn
50 g Half gezouten boter
1 el Gehakte kervel
1 tl Gehakte kappertjes
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de sjalot fijn.
Stap 3 /8
Doe de sjalotten en de wijn in de kuip.
Stap 4 /8
Verwarm tot de wijn verdampt is. Laat de boter smelten, breng op smaak en haal de saus vervolgens weg.
Stap 5 /8
Leg de makreelfilets in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
Stap 6 /8
Snelkookfunctie
Stap 7 /8
Verkruimel de vis en haal de graten eruit. Voeg de sjalotten en de andere ingrediënten toe.
Stap 8 /8
Dien op!