Easy fish curry
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
0.25 reepje Venkel
150 g Witte vis
9 Kerstomaatjes
10 cl Kokosmelk
1 el Currypasta
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /6
Meng de kokosmelk met de currypasta in een kom.
Stap 4 /6
Doe de venkelreepjes in het reservoir. Leg de vis erop en de kerstomaatjes eromheen. Besprenkel met kokosmelk en currypasta.
Stap 5 /6
3 containers zijn voorbereid. Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 6 /6
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.