- Homepage
- Recipe Details Page
Loempia’s met garnalen
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
250 g Garnalen
1 el Look
1 el Gember
120 g Rijstnoedels
45 g Champignons
2 el Currypoeder
1 Ui
1 Koriander
1 Vissaus (nuoc mâm)
3 el Sojasaus
8 bladje Vellen brickdeeg
1 Ei
10 bladje Basilicum
1 tuiltje Munt
3 el Sesamolie
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
250g Garnalen 1el Look 1el Gember 120g Rijstnoedels 45g Champignons 2el Currypoeder 3el Sojasaus 8bladje Vellen brickdeeg 1 Ei 10bladje Basilicum 1tuiltje Munt 3el Sesamolie
Stap 2 /5
Meng de eerste 10 ingrediënten door elkaar. Snijd de brickvellen doormidden. Leeg een eetlepel van het mengsel onderaan het vel.
250g Garnalen 1el Look 1el Gember 120g Rijstnoedels 45g Champignons 2el Currypoeder 1 Ui 1 Koriander 1 Vissaus (nuoc mâm) 3el Sojasaus 8bladje Vellen brickdeeg
Stap 3 /5
Bestrijk de randen met het geklopte ei. Leg er 2 muntblaadjes in en rol tot een loempia. Herhaal voor de andere loempia’s.
1 Ei 10bladje Basilicum 1tuiltje Munt
Stap 4 /5
Leg de loempia’s in de pan. Bestrijk ze met wat sesamolie.
3el Sesamolie
Stap 5 /5
Zet het Extra Crisp-deksel op de pan. Start grillfunctie 2 en zet 10 minuten in de oven op 200 °C.