Linzensoep met greone kruiden
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
100 g Linzen, gekookt
100 g Wortelen, geschraapt en in blokjes gesneden
0.25 Ui, gepeld en fijngesnipperd
40 g Spekblokjes natuur of gerookt
100 g Aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
30 cl Gevogelte- of groentebouillon
1 tl Kervel, gewassen en gehakt
1 tl Dragon, gewassen en gehakt
1 tl Traditionele mosterd
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Schil en hak de wortelen in blokjes.
Stap 3 /7
Schil en snipper de ui.
Stap 4 /7
Schil en hak de aardappelen in blokjes.
Stap 5 /7
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de groene kruiden en de mosterd (Geen zout toevoegen).
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Voeg de mosterd en de groene kruiden toe. Goed mengen en opdienen.