Linzen, wortelen en kruiden
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
135 g Groene lenzen (in blik)
100 g Rode ajuin
338 g Wortels
1 cl Olijfolie
0.5 tl Mosterdzaadjes
0.5 tl Komijnzaadjes
0.5 tl Kerriepoeder
0.5 tl Kurkumapoeder
10 cl Kokosmelk
8 cl Groentebouillon
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ajuin in kwartjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie, de wortelen in dikke schijfjes, de mosterdzaadjes, de komijn, de kerrie en de kurkuma toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3 /5
Voeg de kokosmelk en de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de gespoelde en uitgelekte linzen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Serveren maar!