- Homepage
- Recipe Details Page
Linzen, gerookte schelvis en curry
- Totale tijd 1u 51min
- 10min
Voorbereidingstijd - 41min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
40 cl Melk
250 g Gerookte schelvisfilet zonder vel
250 g Groene linzen van Le Puy
100 g Ajuin
3 g Look
1 tl Kerrie(poeder)
20 ml Olie
1 bladje Laurier
90 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Laat de gerookte schelvis gedurende 1 uur weken in melk alvorens u aan het recept begint.
40cl Melk 250g Gerookte schelvisfilet zonder vel
Stap 2 /6
Doe de gepelde look en ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Ajuin 3g Look
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de kerrie, linzen, olie, laurier en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
250g Groene linzen van Le Puy 1tl Kerrie(poeder) 1bladje Laurier 90cl Water Zout
Menger
Stap 4 /6
Laat de schelvis uitlekken en snijd in kleine stukken.
Stap 5 /6
Voeg toe aan de bereiding. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Menger
Stap 6 /6
Dien warm of koud op met een vinaigrette.