- Homepage
- Recipe Details Page
Linzen met Kantonese rijst
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
300 g Gedroogde groene linzen
75 g Diepvrieserwten
75 g Wortelen, geraspt en in kleine blokjes gesneden
3 Jonge uien (of bieslook) wit fijngesneden, groen versnipperd
3 Vegetarische worsten in kleine blokjes gesneden
3 Eieren (optioneel), geklopt en gezouten
3 el Sojasaus
3 el Sesamolie (olijfolie)
90 cl Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Warm de olie op in de kom.
Stap 3 /6
Giet de eieren erin. Bak een omelet. Haal ze uit de kom.
Stap 4 /6
Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de sojasaus.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Laat uitlekken indien nodig. Voeg de saus en de fijngehakte omelet toe.