Liefdesappels met chocolade
- Totale tijd 2u 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
700 g Kleine appels
200 g Fondant chocolade
30 cl Vloeibare room
80 g Praliné
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de chocoladestukjes in de kom van de keukenmachine met het kneedmes/crusher. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Voeg de vloeibare room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Bedek een bakplaat met bakpapier.
Stap 4 /7
Prik een stokje in elke gewassen en afgedroogde appel.
Stap 5 /7
Dompel elke appel volledig in de gesmolten chocolade. Draai rond om de overtollige chocolade te verwijderen.
Stap 6 /7
Dep de bovenkant van elke appel in de praliné. Leg de appels op het bakpapier.
Stap 7 /7
Zet minstens 2 uur in de koelkast.