Lichte variant van de bolognaise
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
360 g Spaghetti, in 2 of 3 gesneden
2 Steak(s) van gemalen rundvlees
2 handvol Hand(jes)vol geraspte wortels
500 g Gekruide tomatensaus
200 g Gewassen kerstomaatjes
40 cl Water
4 Hele eierdooiers
2 el Olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Voeg olie toe in de pan.
Stap 3 /6
Laat het vlees goed doorbakken. Voeg de stukjes wortel en tomaat toe, voeg vervolgens de saus en het water toe. Breng het op smaak met zout en peper. Roeren.
Stap 4 /6
Verwijder 3/4 van de saus. Voeg de spaghetti toe. Roeren. Voeg dan de saus opnieuw toe. Roeren.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken.
Stap 6 /6
Verdeel het over de borden. Leg de eierdooiers erbovenop. Serveren maar!