Lengsaus met kokkels
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Lenghaasjes van 150 g
125 g Kokkels
10 cl Noilly Prat (vermouth) (of witte wijn)
60 g Venkel, gewassen en fijngesneden
20 cl Vloeibare room
1 noten Boter
4 g Maizena aangelengd in een beetje room
Zout, peper
1 el Olie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Voeg de boter en Noilly prat toe in de kom.
Stap 3 /6
Voeg de kokkels toe, sluit af. Verwijder de open kokkels en zeef. Voeg olie toe. Kook de venkel zacht.
Stap 4 /6
Voeg de jus van de kokkels, de room, zout en peper toe. Leg de vis erbovenop. Sluit af.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Verwijder de vis. Voeg de kokkels terug in de saus. Dien op met tagliatelle.