- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lamsvlees met sperziebonen
Lamsvlees met sperziebonen
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Lamsbout in blokjes van 20/30 g
2 Gele ajuinen, geschild en fijngehakt
300 g Geplette tomaten
500 g Sperziebonen, gewassen en van de puntjes ontdaan, ingevroren
1 tl Kurkumapoeder
1 tl Komijnpoeder
1.5 el Tomatenconcentraat
1.5 el Citroensap (optioneel)
2 el Plantaardige olie
15 cl Water
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Hak de ajuinen fijn.
Stap 3 /7
Voeg olie toe in de pan.
Stap 4 /7
Laat de ajuinen bakken tot ze mooi gekarameliseerd zijn. Voeg het vlees, de kruiden, het zout en de peper toe. Meng het geheel en laat het gedurende 2 min. koken.
Stap 5 /7
Voeg alle andere ingrediënten toe (behalve de citroen) en voeg als laatste ingrediënt de bonen toe. Voeg opnieuw zout toe.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken
Stap 7 /7
Breng op smaak met citroensap. Serveer met rijst.