- Homepage
- Recipe Details Page
Lamstajine
- Totale tijd 54min
- 5min
Voorbereidingstijd - 49min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Lamsvlees
6 g Look
2 cl Olijfolie
1 tl Korianderpoeder
1 tl Kaneelpoeder
1 snuifje Komijnpoeder
4 cl Limoensap
13 cl Groentebouillon
0.5 el Verse koriander
0.5 el Bladpeterselie
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de knoflookteentjes. Doe ze vervolgens in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
6g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het mes door de menger. Voeg de olijfolie, een snufje zout, de specerijen en het limoensap toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
2cl Olijfolie 1tl Korianderpoeder 1tl Kaneelpoeder 1snuifje Komijnpoeder 4cl Limoensap Zout
Menger
Stap 3 /4
Voeg de in blokjes gesneden lamsvlees, bouillon, gehakte kruiden en zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
500g Lamsvlees 13cl Groentebouillon 0.5el Verse koriander 0.5el Bladpeterselie Zout
Menger
Stap 4 /4
Dien onmiddellijk op met het griesmeel.