Lamsragout
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
800 g Lamsvlees in blokjes van 25 g
20 cl Kalfsfond
150 g Verse doperwten
100 g Wortelen in plakjes
1 el Plantaardige olie
1 tl Tomatenpuree
100 g Fijngesneden uien
Zout en peper
15 cl Water
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /7
Doe de olie in de pan.
Stap 4 /7
Laat het vlees en de uien 7 minuten bruinen.
Stap 5 /7
Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de erwtjes.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 25 min
Stap 7 /7
Voeg de erwtjes toe, laat het gerecht nog 1 minuut staan en het dien daarna op.