- Homepage
- Recipe Details Page
Lamsragout
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
800 g Lamsvlees in blokjes van 25 g
20 cl Kalfsfond
150 g Verse doperwten
100 g Wortelen in plakjes
1 el Plantaardige olie
1 tl Tomatenpuree
100 g Fijngesneden uien
Zout en peper
15 cl Water
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /7
Giet het water in de kuip.
Stap 4 /7
Verwarm het water, voeg de erwtjes toe. Kook de erwtjes 2 minuten en giet ze vervolgens af. Zet de erwtjes opzij. Verwarm de olie in de kuip. Laat het vlees en de uien 7 minuten bruinen.
Stap 5 /7
Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de erwtjes.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 25 min
Stap 7 /7
Voeg de erwtjes toe, laat het gerecht nog 1 minuut staan en het dien daarna op.