Lamsragout
Moulinex
Recept door Moulinex

Lamsragout

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 35min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    25min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 800 g Lamsvlees in blokjes van 25 g

  • 20 cl Kalfsfond

  • 150 g Verse doperwten

  • 100 g Wortelen in plakjes

  • 1 el Plantaardige olie

  • 1 tl Tomatenpuree

  • 100 g Fijngesneden uien

  • Zout en peper

  • 15 cl Water

Bereiding

Stap 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Snijd de uien in halve ringen.

Stap 3 /7

Giet het water in de kuip.

Stap 4 /7

Verwarm het water, voeg de erwtjes toe. Kook de erwtjes 2 minuten en giet ze vervolgens af. Zet de erwtjes opzij. Verwarm de olie in de kuip. Laat het vlees en de uien 7 minuten bruinen.

Stap 5 /7

Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de erwtjes.

Stap 6 /7

Snelkookfunctie: 25 min

Stap 7 /7

Voeg de erwtjes toe, laat het gerecht nog 1 minuut staan en het dien daarna op.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228