Lamsragout met pijnboompitten
- Totale tijd 28min
- 8min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Lamsbout,in blokjes van 50 g in bloem gewenteld
0.5 Fijngesneden ui
2 el Olijfolie
10 cl Witte wijn
140 g Fijn gries
15 g Pijnboompitten
4 Gesnipperde verse muntblaadjes
Zout en peper
14 cl Water
10 g Boter
Bereiding
Stap 1 /10
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /10
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /10
Snijd de munt fijn.
Stap 4 /10
Doe het water en de helft van de olie met zout in de kuip.
Stap 5 /10
Giet het mengsel over het griesmeel en zet het opzij om te zwellen.
Stap 6 /10
Laat het vlees aan alle kanten bruinen in de olie. Laat de uien en de pijnboompitten bruinen.
Stap 7 /10
Voeg de wijn en peper en zout toe.
Stap 8 /10
Snelkookfunctie
Stap 9 /10
Voeg de boter toe aan het griesmeel.
Stap 10 /10
Dien op met de lamsragout en de munt.