- Homepage
- Kwartels met druiven vin jaune
Kwartels met druiven vin jaune
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Kwartels van 160 tot 170 g
100 g Witte of blauwe druiven, gewassen
0.5 Uien, gepeld en gesnipperd
3 cl Gevogeltefond
200 g Pastinaak, geschild, gesneden in 1 cm lange "frieten"
1 el Olijfolie
7 cl Vin jaune
100 g Spekreepjes
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /7
Breng de kwartels op smaak. Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat 1 min bakken aan elke kant. Haal ze uit de kuip. Doe de spekblokjes en uien in de kuip. Giet het vet af na 2 min.
Stap 5 /7
Deglaceer met de gele wijn. Voeg de gevogeltefond, pastinaken, druiven en kwartels toe. Breng op smaak.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Laat de saus eventueel inkoken voor een sterkere smaak. Dien op.