- Homepage
- Recipe Details Page
Krokante groentesalade in een bokaal
- Totale tijd 24min
- 20min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
10 personen
3 *Groene paprika
3 *Rode paprika
5 *Wortels
25 *Radijsjes
250 g *Gekookte kikkererwten
4 *Veldsla
2 *Mosterd
2 *Ciderazijn
8 *Koolzaadolie
*Zout, peper
Accessoires
Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
*Was de paprika’s, snijd ze overlangs in 4 stukken en verwijder de zaadlijsten.
3 *Groene paprika 3 *Rode paprika
Stap 2 /7
*Maak de radijzen schoon. Plaats de schijf om te raspen in de kom van de keukenmachine en voeg de paprika’s en de radijsjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Zet aan de kant.
3 *Groene paprika 3 *Rode paprika 25 *Radijsjes
Snij/rasp- accessoire
Stap 3 /7
*Schil de wortels en verwijder de uiteindes.
5 *Wortels
Stap 4 /7
*Plaats de schijf om te raspen in de kom van de keukenmachine en voeg de wortels toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'. Zet aan de kant.
5 *Wortels
Snij/rasp- accessoire
Stap 5 /7
*Doe in elke bokaal een laagje wortels, paprika en kikkererwten. Strooi er de zonnebloempitten overheen en giet de saus erbij.
3 *Groene paprika 3 *Rode paprika 5 *Wortels 250g *Gekookte kikkererwten 4 *Veldsla 2 *Mosterd 2 *Ciderazijn 8 *Koolzaadolie *Zout, peper
Stap 6 /7
*Voeg een beetje veldsla toe en sluit de bokalen.
4 *Veldsla
Stap 7 /7
*Schud bij het serveren door elkaar.