- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Koraal linzen dhal met gepocheerde eieren
Koraal linzen dhal met gepocheerde eieren
- Totale tijd 24min
- 5min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 Gesniperde ui
150 g Koraallinzen
2 Knoflook, fijngehakt
1 el Tomatenpuree
80 g Babyspinazie, steeltjes verwijderd
500 ml Water
0.5 Cub' bouillon
1 el Kerriepoeder
200 ml Kokosmelk
2 Eieren
1 el Gehakte verse koriander
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Verhit een scheutje olijfolie. Fruit de ui met een snufje zout tot hij zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 tot 3 minuten.
Stap 3 /6
Voeg het kerriepoeder, de tomatenpuree, het bouillonblokje, het water en de linzen toe. Roer en kook onafgedekt 10 minuten, roer regelmatig. De linzen moeten zacht zijn.
Stap 4 /6
Giet de kokosmelk en groenten erbij. Roer om de spinazieblaadjes te verwijderen. Pas de kruiden aan indien nodig.
Stap 5 /6
Prik met een houten lepel één voor één gaatjes in elk ei. Dek af en laat 6 tot 7 minuten bakken, afhankelijk van je smaak.
Stap 6 /6
Serveer met koriander. Eet smakelijk!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
