- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Koolvis met currysaus
Koolvis met currysaus
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Moten koolvis, diepvries (niet ontdooid)
400 g Kant-en-klare currysaus
150 g Dikke crème fraîche
1.5 Appels, geschild, ontpit en in stukjes gesneden
1.5 Ui, gepeld en gesnipperd
6 el Rozijnen
Zout, peper
3 el Plantaardige olie
15 cl Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de uien en appelstukjes karamelliseren.
Stap 4 /6
Voeg de overige ingrediënten toe, als laatste de vismoten.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 5 min.
Stap 6 /6
Dien op.