- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Koffiebavarois
Koffiebavarois
- Totale tijd 2u 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 bladje Gelatine (10 g)
500 g Slagroom
125 g Oploskoffie
130 g Rietsuiker
3 Eierdooiers
20 cl Melk
Koud water
Accessoires
Klopper Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Week de gelatineblaadjes in een apart kommetje met koud water.
Stap 2 /9
Doe de crème in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /9
Zet de crème in een kommetje in de koelkast. Spoel de kom van de keukenmachine.
Stap 4 /9
Doe de oploskoffie en de suiker in de kom met de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /9
Voeg de eierdooiers en de melk toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /9
Vervang de klopper door de mengstaaf. Voeg de uitgeknepen gelatine toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /9
Laat lichtjes afkoelen en voeg de slagroom toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /9
Giet het mengsel in de bakvorm en laat minstens 2 uur staan in de koelkast.
Stap 9 /9
Giet de inhoud van de vorm uit over een dienschaal en decoreer naar smaak met garnituren zoals geklopte room, volledige of verkruimelde koekjes.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
