Koffiebavarois
- Totale tijd 2u 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 bladje Gelatine (10 g)
500 g Slagroom
125 g Oploskoffie
130 g Rietsuiker
3 Eierdooiers
20 cl Melk
Koud water
Accessoires
Klopper Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Week de gelatineblaadjes in een apart kommetje met koud water.
Stap 2 /9
Doe de crème in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /9
Zet de crème in een kommetje in de koelkast. Spoel de kom van de keukenmachine.
Stap 4 /9
Doe de oploskoffie en de suiker in de kom met de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /9
Voeg de eierdooiers en de melk toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /9
Vervang de klopper door de mengstaaf. Voeg de uitgeknepen gelatine toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /9
Laat lichtjes afkoelen en voeg de slagroom toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /9
Giet het mengsel in de bakvorm en laat minstens 2 uur staan in de koelkast.
Stap 9 /9
Giet de inhoud van de vorm uit over een dienschaal en decoreer naar smaak met garnituren zoals geklopte room, volledige of verkruimelde koekjes.