Knolselder Carbonara
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Knolselder
0.5 teentje Knoflook
5 cl Witte wijn
1 el Olijfolie
50 g Spek
2 Eierdooiers
40 g Geraspte parmezaan
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /8
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /8
Bak de knolselder met de knoflook.
Stap 4 /8
Giet de witte wijn erbij.
Stap 5 /8
Koken onder druk
Stap 6 /8
Zet opzij.
Stap 7 /8
Bak het spek 5 minuten. Voeg de knolselder en de eidooiers toe. Kook en roer 3 minuten.
Stap 8 /8
Voeg parmezaan, zout en peper toe. Meng en serveer.