- Homepage
- Recipe Details Page
Knapperige staafjes van geitenkaas met honing
- Totale tijd 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
8 Vellen brickdeeg
30 g Boter, gesmolten
300 g Verse geitenkaas
1 el Citroensap
4 Gedroogde tomaten
1 Sjalot
3 Bieslook
3 Honing
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de sjalot en snijd doormidden.Doe de sjalot, bieslook en gedroogde tomaten in de kom van de keukenrobot met het ultrablade hakmes.Sluit het deksel en druk op 'Start'.
1 Sjalot
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Voeg de verse geitenkaas, citroensap en honing toe. Voeg zout en peper toe, vergrendel het deksel van de keukenrobot en druk op 'Start'.
300g Verse geitenkaas 1el Citroensap 3 Honing
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Verwarm de oven voor op 210℃.Snijd de vellen brickdeeg doormidden en beboter ze lichtjes met een borstel. Verdeel een lepel geitenkaasvulling in het midden van elk vel. Vouw de overliggende kanten naar elkaar toe en rol op om een staafje te vormen.Bestrijk ze opnieuw met gesmolten boter en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.
8 Vellen brickdeeg 30g Boter, gesmolten
Stap 4 /4
Bak ongeveer een tiental minuten tot ze goudbruin zijn.Serveer de staafjes van geitenkaas met sla op smaak gebracht met walnootolie en balsamicoazijn.