Knapperige staafjes van geitenkaas met honing
Moulinex
Recept door Moulinex

Knapperige staafjes van geitenkaas met honing

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 26min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    11min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 8 Vellen brickdeeg

  • 30 g Boter, gesmolten

  • 300 g Verse geitenkaas

  • 1 el Citroensap

  • 4 Gedroogde tomaten

  • 1 Sjalot

  • 3 Bieslook

  • 3 Honing

  • Zout

  • Peper

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /4

Pel de sjalot en snijd doormidden.Doe de sjalot, bieslook en gedroogde tomaten in de kom van de keukenrobot met het ultrablade hakmes.Sluit het deksel en druk op 'Start'.

  • 1 Sjalot
  • Ultrablade hakmes

Stap 2 /4

Voeg de verse geitenkaas, citroensap en honing toe. Voeg zout en peper toe, vergrendel het deksel van de keukenrobot en druk op 'Start'.

  • 300g Verse geitenkaas
  • 1el Citroensap
  • 3 Honing
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /4

Verwarm de oven voor op 210℃.Snijd de vellen brickdeeg doormidden en beboter ze lichtjes met een borstel. Verdeel een lepel geitenkaasvulling in het midden van elk vel. Vouw de overliggende kanten naar elkaar toe en rol op om een staafje te vormen.Bestrijk ze opnieuw met gesmolten boter en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.

  • 8 Vellen brickdeeg
  • 30g Boter, gesmolten

Stap 4 /4

Bak ongeveer een tiental minuten tot ze goudbruin zijn.Serveer de staafjes van geitenkaas met sla op smaak gebracht met walnootolie en balsamicoazijn.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228