- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Knapperige polenta met gorgonzola en walnoten
Knapperige polenta met gorgonzola en walnoten
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
100 g Polenta
10 cl Magere room
50 cl Water
1 tl Zout
120 g Gorgonzola
30 g Walnoten
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de polenta, room, water en zout in de kom.
Stap 3 /6
Kook 6 minuten. Roer met een spatel tijdens het koken.
Stap 4 /6
Roer nog 1 minuut na het koken.
Stap 5 /6
Strooi de gorgonzola en walnoten over de polenta. Bak op de Air Fryer-stand.
Stap 6 /6
Dien onmiddellijk op.