Klassieke risotto
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
150 g Arboriorijst
40 g Witte ui
3 cl Olijfolie
4 cl Witte wijn
45 cl Gevogeltebouillon
15 g Parmezaanse kaas
8 g Boter
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de in grote stukken gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie toe.
Stap 3 /6
Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de rijst toe na de pieptoon. Voeg de witte wijn toe na de tweede pieptoon.
Stap 4 /6
Voeg de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop in de positie ‘weinig stoom’. Druk op ‘Start’.
Stap 5 /6
Voeg de Parmezaanse kaas en de boter toe en meng voorzichtig.
Stap 6 /6
Proef of de kruiding goed is en dien meteen op.