Kippenvleugels
- Totale tijd 12u 39min
- 5min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 12u
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
1.6 kg Kippenvleugels
5 el Ketchup
3 el Mosterd
3 el Paprikapoeder
3 el Zoete sojasaus
Zout, peper
2 el Olijfolie
Accessoires
Grillen Lekbak Frietmandje
Bereiding
Stap 1 /3
Snij de kippenvleugels doormidden ter hoogte van het gewricht.
Stap 2 /3
Doe alle ingrediënten in een grote kom en voeg de kippenvleugels toe. Meng goed zodat ze volledig zijn bedekt. Bedek met plastic folie en laat minstens 12 uur marineren.
Stap 3 /3
Plaats de grilplaat in de kom van het toestel en doe helft van de kippenvleugels in de kom. Voor de Easy Fry Oven&Grill 9in1: doe de kippenvleugels in het frituurmandje. Plaats het mandje op het bovenste rooster met de lekbak onderaan. Sluit de deur. Digitale versie: Zet de ROAST CHICKEN-stand aan gedurende 17 minuten, draai na 12 minuten om en herhaal met de tweede lading. 2-in-1 mechanische versie: 2in1: Zet gedurende 17 minuten aan op 170 °C, draai na 12 minuten om en herhaal met de tweede lading.