- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kippensoep met vermicelli
Kippensoep met vermicelli
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (19)
Ingrediënten
5 personen
300 g Kip (bouten)
150 g Aardappels
150 g Wortels
100 g Selderijstengels
60 g Ajuin
2 teentje Look
30 g Boter
2 el Olie
100 g Vermicelli
20 g Bladpeterselie
1 tl Gemberpoeder
1 tl Korianderpoeder
100 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Leg ze in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang door de mengstaaf. Voeg de boter, de olie, de wortelen en de selder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Voeg het water, de in blokjes gesneden kip, de geschilde aardappelen in blokjes, de koriander en de gember toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de vermicelli toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien warm op met peterselieblaadjes.