- Homepage
- Recipe Details Page
Kippensoep met vermicelli
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
300 g Kip (bouten)
150 g Aardappels
150 g Wortels
100 g Selderijstengels
60 g Ajuin
6 g Look
30 g Boter
2 cl Olie
100 g Vermicelli
1 el Bladpeterselie
1 tl Gemberpoeder
1 tl Korianderpoeder
100 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ajuin en look in grove stukken in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
60g Ajuin 6g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de boter, de olie, de wortelen en de selderblokjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Wortels 100g Selderijstengels 30g Boter 2cl Olie
Menger
Stap 3 /5
Voeg het water, de in blokjes gesneden kip, de geschilde aardappelen in blokjes, de koriander en de gember toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
300g Kip (bouten) 150g Aardappels 1tl Gemberpoeder 1tl Korianderpoeder 100cl Water Zout
Menger
Stap 4 /5
Voeg de vermicelli toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Vermicelli
Menger
Stap 5 /5
Dien warm op met peterselieblaadjes.
1el Bladpeterselie