- Homepage
- Kippensoep met vermicelli
Kippensoep met vermicelli
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
300 g Kip (bouten)
150 g Aardappels
150 g Wortels
100 g Selderijstengels
60 g Ajuin
6 g Look
30 g Boter
2 cl Olie
100 g Vermicelli
1 el Bladpeterselie
1 tl Gemberpoeder
1 tl Korianderpoeder
100 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ajuin en look in grove stukken in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de boter, de olie, de wortelen en de selderblokjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Voeg het water, de in blokjes gesneden kip, de geschilde aardappelen in blokjes, de koriander en de gember toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de vermicelli toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien warm op met peterselieblaadjes.