- Homepage
- Recipe Details Page
Kippendijen gemarineerd in yoghurt en rozemarijn
- Totale tijd 55min
- 20min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
8 Kippendijen
500 g Griekse yoghurt
9 cl Dijonmosterd
8 teentje Knoflook
2 takje Verse rozemarijn
Zout, peper
Accessoires
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Verwijder het vel van de kippendijen en leg ze in een grote schaal.
8 Kippendijen
Stap 2 /3
Meng de yoghurt met de mosterd, gehakte knoflook, een mespunt zout, peper en gehakte rozemarijnblaadjes. Verdeel het mengsel over de kip en zet de schaal in de koelkast. Laat dit 4 uur marineren.
500g Griekse yoghurt 9cl Dijonmosterd 8teentje Knoflook 2takje Verse rozemarijn Zout, peper
Stap 3 /3
Plaats de grillplaat in het apparaat. Digitale versie: Stel in op de GEROOSTERDE KIP-stand op 200 °C en verwarm 15 minuten voor. Leg de kippendijen in de kom van uw apparaat. Kook gedurende 35 minuten en draai halverwege het bereidingsproces om. 2-in-1 mechanische versie: Leg de kippendijen in de kom van het apparaat en zet 30 minuten aan op 200 °C. Draai halverwege om.