- Homepage
- Recipe Details Page
Kippenbrochettes
- Totale tijd 31min
- 20min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
600 g Kipfilet, in stukken gesneden
1.5 cm Verse gember, geschild en fijnghakt
37 cl Kokosmelk
3 tl Satékruiden
3 el Pindakaas
3 el Bloem
3 Bieslook
3 el Paneermeel
3 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
600g Kipfilet, in stukken gesneden 1.5cm Verse gember, geschild en fijnghakt 37cl Kokosmelk 3tl Satékruiden 3el Pindakaas 3el Bloem 3 Bieslook 3el Paneermeel 3el Olijfolie Zout, peper
Stap 2 /5
Meng kip, gember, bloem, bieslook, paneermeel, zout, peper.Maak balletjes.Doe de olie in de pot.
600g Kipfilet, in stukken gesneden 1.5cm Verse gember, geschild en fijnghakt 3el Bloem 3 Bieslook 3el Paneermeel 3el Olijfolie Zout, peper
Stap 3 /5
Laat de balletjes aankleuren.Haal ze uit de kuip.Voeg kokosmelk, pindakaas, zout, peper en kruiden toe.Warm op terwijl u roert.
37cl Kokosmelk 3tl Satékruiden 3el Pindakaas
Stap 4 /5
Prik de balletjes op de brochettes.Laat in de saus sudderen op de stand 'bruinen'.
Stap 5 /5
Dien op met rijst.