- Homepage
- Kippenbouten met kikkererwten
Kippenbouten met kikkererwten
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
12 Kippenbouten
3 el Plantaardige olie
750 g Gekookte kikkererwten (uit blik, gespoeld)
6 Wortelen, geschraapt en in schijfjes gesneden
600 g Tomatencoulis
15 druppel Tabasco © (of rode peper in poedervorm)
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de bouten aankleuren. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Stap 4 /6
Voeg de andere ingrediënten en een klein glas water toe. Breng op smaak met peper en zout. Haal de bouten er weer uit.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 11 min.
Stap 6 /6
Dien op.