- Homepage
- Recipe Details Page
Kipfilets, mozzarella en pesto
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
200 g Kipfilet
100 g Mozzarella
35 g Pesto
Zout
Peper
0.7 l Water
Accessoires
Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /2
Snijd de mozzarella in kleine blokjes.Leg alle kipfilets op een vel huishoudfolie.Maak met behulp van een mes een insnijding over de lengte van elk filet zonder deze te doorboren.Vul de inkepingen met mozzarella.Breng op smaak met zout en peper en bestrijk rijkelijk met pesto.Rol met behulp van de huishoudfolie elke filet tot een zeer strakke worst.Giet 0,7 l water in de kom van de keukenrobot.Plaats de verkregen worsten in het stoommandje.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
200g Kipfilet 100g Mozzarella 35g Pesto Zout Peper 0.7l Water
Stoommandje
Stap 2 /2
Na het garen kunt u dit opdienen met bijvoorbeeld ratatouille.