- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- *Chicken fillets with bacon and vegetables with red pesto
*Chicken fillets with bacon and vegetables with red pesto
- Totale tijd 1u 25min
- 25min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Easy Fry Silence air fryer EZ552DF0 - Air fryer- 5L - Stille technologie Easy Fry Mega EZ855HF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
3 Kipfilets
Zout, peper
3 el Verse roomkaas met kruiden
12 reepje Buikspek
1.5 kg Diepvriesgroentemix
Zout, peper
3 el Olijfolie
6 el Rode pesto
Bereiding
Stap 1 /6
Leg de kipfilet op een snijplank. Snijd de lapjes met een klein, scherp mes doormidden om een gleuf te maken. Open ze als een zak. Bestrooi met peper en zout.
Stap 2 /6
Werk af met de roomkaas. Sluit en omwikkel elke kipfilet met 4 plakjes spek. Zet apart.
Stap 3 /6
Meng de groenten in een kom met de olie, rode pesto en kruiden. Doe alles in de bak van het apparaat. Start het bakproces.
Stap 4 /6
Roer de groenten na 10 minuten om en leg de kipfilet erbovenop. Ga door met bakken.
Stap 5 /6
Draai de kipfilets 10 minuten voor het einde van de gaartijd om zodat ze gelijkmatig bakken.
Stap 6 /6
Leg op een bord en serveer meteen.