- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kip met tandoorikruiden
Kip met tandoorikruiden
- Totale tijd 48min
- 35min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Kippenbillen
3 Yoghurt natuur
3 el Tandoorikruiden
3 el Citroensap
3 teentje Look, ontkiemd
400 g Gekookte kikkererwten, uit blik, uitgelekt en gespoeld
3 Verse spinazie, gewassen en grofgehakt
6 Trostomaten, gewassen en in acht stukken gesneden
3 el Plantaardige olie
Zout
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en hak de ontkiemd look.
Stap 3 /8
Meng de yoghurt, kruiden, look en citroensap in een kom. Voeg zout toe. Laat de kip hierin 30 min. marineren.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kom.
Stap 5 /8
Kook de spinazie gedurende ongeveer 1 min. Voeg de kikkererwten en de tomaten toe. Voeg zout toe.
Stap 6 /8
Leg de kip en marinade er bovenop.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Dien op met rijst.