Kip yakitori
- Totale tijd 6min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Kippenborst in dunne reepjes
0.5 Rode paprika's, gesnipperd
75 g Sperziebonen - diepgevroren
2 el Yakitorisaus
15 g Gedroogde zwarte champignons
50 g Bamboescheuten in blik
Zout en peper
1 el Zonnebloemolie
10 Amandelen
10 cl Groentebouillon
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de kipfilet in reepjes.
Stap 3 /8
Doe de champignons in water zodat ze vocht kunnen opnemen. Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /8
Laat de paprika en daarna de kippenreepjes aan alle kanten bruinen.
Stap 5 /8
Voeg de bamboescheuten en de prinsessenboontjes toe.
Stap 6 /8
Giet er de yakitorisaus bij. Voeg de fijngehakte champignons, de groentebouillon en de amandelen toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Dien op!